Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Egykutya


Hungarikum Élményház

2018. december 21. 19:30

Varga Lóránt: Egykutya

Patrícia meghívja három barátját, Nórát, Évát és Hondát, akikkel egy évtizede nem találkozott. Az egykori kollégisták közül Nóra tíz éve nyomtalanul eltűnt a társaság elől, Éva ugyan megjelent Patrícia életében egy bizonyos pillanatban, de évek óta nem látták egymást, és Honda, akit az egész kollégium ismert…

Patrícia rajta kívülálló okok miatt hosszú ideje sem lépett a lakásból. Az elmúlt évek bezártsága egy olyan kérdést vetett fel benne, amire nem talál megfelelő választ.

Felszínre kerülnek a tizenöt éve félbemaradt események valódi kiváltó okai, fény derül a múltban elkövetett hibákra. Az egyre mélyebb titkok feltárulásával különös módon megnyugvás telepedik a társaságra. A tény, hogy az élet kiismerhetetlen, a benne élő emberek hibáikkal, gyarlóságukkal, esetlenségeikkel csupán élni akarnak, és sokszor csak sodródnak az élettel, akár válasz is lehet Patrícia kérdésére.